Fotosession med nya kläder

Snön hängde i luften och dimman låg ganska tät över dalen under dagen. Så jag och Matilda drog upp och tog det lugnare med åkningen men körde en fotosession med mina nya kläder. Kul att testa nya grejerna, kändes toppen!

Var pga dimman och snöfallet inte jättelätt väder att foto i, stundtals riktigt svårt att hitta fokus och kameran blev ganska fuktigt/immigt, men fick trots det ut ganska fina bilder. Kul att fota bland lite träd! Matilda gjorde ett bra jobb bakom kameran idag också, så de bästa bilderna blev på mig.

Fick en ny polare under lunchen!

Färgen på jackan gör sig riktigt fin ute bland snön!


Hikar för att hitta lite fart bland träden till en ensvängare.Riktigt skönt ljus bland träden. Kameran dog tyvärr under denna serie med denna som sista. Såg ut som jag missa en banger där positon och snön var bättre!

Lite skön pop och action över en stubbe!