Wengen

Är i Wengen nu. Kom hit framåt sen eftermiddag. Wengen är en ganska omständigt by att ta sig upp till då man inte når den med bil utan endast tåg. Så för oss som inte reser särskilt lätt, är det kanske inte favoritstället att komma till. Först gäller det att lasta av prylarna vi tågstation i Lauterbrunnen, dra och parkera bilen, åka buss tillbaka från parkeringen till tåget, lasta på tåget, åka tåg upp till Wengen, lasta av tåget, lasta på taxi och köra till Hotellet. Men när man väl är uppe är Wengen en mysigt by och ett riktigt skönt race, rolig och händelserik backe.

Har haft tre bra träningsdagar i Adelboden. Dock är det något som inte riktigt stämmer med min åkning för tillfället, jag får slita och har ingen riktig toppfart i kroppen. Idag tyckte jag ändå att det var på rätt väg igen, även om jag inte riktigt hitta farten. Men va fan, på söndag är det bara kriga på!

Lite bilder från idag!