Wengen 8:a!

Blev ett bra race i Wengen igår och slutade upp på en 8:e plats! Var ett resultat som behövdes för självförtroendet, känna att jag fortfarande har snabbheten i kroppen. Det har som sagt gått lite tyngre senaste tiden. Veckan i Adelboden, hade jag två träningsdagar där jag blev avhängd med 1.5-2 sec per åk och detta trots att åkningen sista dagen kändes skapligt bra. Jag vet inte när det hände senast, jag brukar alltid på något sätt kunna ha hyfsad fart under laggen på träning. Detta var vilket fall oerhört knäckande och frustrerande och jag försökte hålla huvudet högt ändå och tänka att det är skit samma när jag väl står på start i Wengen…Och jag tror jag lyckades!

Nu blir det någon dags vila i Engelberg innan laget samlas runt Innsbruck på tisdag kväll igen för uppladdning inför Kitzbuel. Jag hoppas kunna bygga vidare på formen där och slippa allt för mycket smisk på träning:)

Här följer några skärmdump från Zoom-agence. Blir oftast inte så mycket fotande under racedagar. Vill helst hålla fokus på rätt saker:)


Två bilder på mig och nu två på Felix och Hirscher. De har ju fått en sjukt fördelaktig sväng att bli fotade i jämfört med mig…Men ändå galna vinklar på både två!


Och här tre bilder från balkongen i lördags!