Innsbruck

Hade en lugn morgon i Engelberg och följde live sändningen från herrarnas Freeride World Tour tävling i Courmayeur innan jag drog mot Innsbruck runt lunch idag. Fick även sällskap av Matilda, som även hon ska till Kitzbuel i helgen för nåt event med Peak som är sponsor till tävlingarna där. Så vi två passade på att våldgästa Hans Olsson här i Innsbruck.

Stanna till i Luzerna på väg mot Innsbruck och närmare bestämt på Digitec, bra teknikaffär med låga priser. Lämnade dock inte med allt jag ville ha, 5D:n skulle tyvärr komma in under morgondagen igen.

En ny Go Pro blev det i alla fall. Den ser så sjukt smidig ut, så kände att en uppgradering var nödvändig… Så förhoppningsvis får jag även ny energi att dela med mig av lite filmklipp.

Hann även med ett besök hos frisören. Jag klipper mig väldigt sällan här nere då jag än så länge inte hittat en bra frisör och idag var inget undantag. Blir aldrig riktigt bra då ingen av parterna talar samma språk. Jag är precis lika skeptisk som jag ser ut.


Sa jag sällskap!?

Välkommen till Casa dela Hans!

Hans har en riktigt fin och trevlig lägenhet.

Jag gillar även bilden som får en att bli lite extra hungrig. Tagen av Niklas Blom på svalbard om jag inte har helt fel!

Även en fin och hedersam häst på bordet! Tänk att va Huddinge-Ambassadör:)