Mutters

Strålande dag och träning i Mutters idag, kanske inte riktig skulle kalla min prestation för strålande utan syftade mer mot vädret där. Var lite av en klassisk dålig första dag, där man skakar av sig resdammet. Såg att det var fler i gruppen som slet under träningen, och såg även Jens skriva på Insta, ”In Mutters(Innsbruck) at the moment. Probably had one of the most difficult trainings in a while.”, så var inte helt lätt tydligen. Vi byter även träningsställe just av den anledningen imorgon. De hade nämligen misslyckats lite med sin balkning här i Mutters och det ryktas vara isigt på gång till Kitz, så måste hitta nåt isigare tills imorn.

Fin utsikt att vakna upp till.


Mutters ligger precis ovanför Innsbruck som ni ser.Kom på att jag har glömt att visa dess löparskor som jag fick från Haglöfs för ett tag sedan. Min nya favoriter när man springer när det är halt och snö. Även grymma att ha till backen, så man slipper halka runt…