Steinach

Framme i Kitzbuel och står i hotellets bar och skriver detta inlägg. Det är ända stället där internet funkar och eftersom det är Österrike röker folk ganska bra. Så kommer nog hinna suga i mig 3-4 cigg i passivrökning under detta inlägg…

Idag och igår har vi kört träning i Steinach, som ligger 20min från Innsbruck på väg över Brennerpasset. Är Manfreds Prangers hemmaort och träningsbacke, så vi fick köra med honom där. Två riktigt bra träningsdagar, tufft och isigt, men med bra åkning.

Nu måste jag lämna baren, så spana lite bilder istället!

Riktigt coolt med motorvägen precis över dalstationen.
Skapligt fin bergssluttning med lavinstaket. Jag ser mig kunna se lite öppningar för att köra slalom ner!

Igår och bilden nedan idag!

Lite mindre värme idag!


Coach Oscar!

Coach Sepp!

Bron från ena fästet, ganska mäktigt!