Ny Kamera

Fortsättningsvis lugnt i Engelberg! Var uppe och gjorde ett försök på skidåkning igår, men man kan i efterhand lugnt säga att jag la in mina vilodagar helt fel. Då jag missa detta och detta när jag vila måndag. Det hade nämligen regnat typ hela vägen och det bjöds på en sjukt läskigt skarelager igår, med andra ord riktigt Årepuder;) Så fick bli en kaffe och sedan ner till byn igen efter ett åk. Drog sedan ner med ett taggat gäng mot digitec och tömde butiken, själv lämna jag ”äntligen” med en ny kamera!

Idag är planerna inomhus fotboll…

Hur spännande är det inte att öppna upp dessa kartonger, känna lukten av nya prylar… Det bästa med Schweiz som i vanliga fall är ganska dyrt, är att elektronik är billigare. Detta paket gick lös på cirka 25,000sek jämfört ifall man ser vad det kostar på cyberphoto i Sverige, cirka 32,900. Bra deal!

Känns bra i handen!

Så idag pillar jag på kameraprylar och äter left overs från Matildas födelsedagspaj. Är jag som bakat, så den är riktigt bra.

Dagens väder! Man borde ju kanske faktiskt göra någon aktivitet ute.


Köpte kameran i kit med 24-105, hade gärna kört med 24-70, men den kändes lite väl dyr.

Köpte sedan ett fast 50 1,4 som får ta över mitt fasta 30 1,4 som jag kört på 7D kameran. Så om någon är sugen på en beggad Canon 7D så finns det en här!