Inställt!

Blev ingen riktigt succé i Monte Pora dit jag åkte igår för en EC slalom idag. Det blåste för mycket idag, så pass mycket att de hade problem att köra liften. Det sluta med att de fick ställa in tävlingen. Är inte ofta man ställer in slalom och inte med tanke på solskenet som var idag. Så kände konstigt att dra därifrån efter beslutet tagits. Så min jakt på 450 poäng rullar vidare.

Så jag åkte vidare igenom Italien och bort till Österrike, Innerkrems där vi ska ha vår VM-uppladdning. De andra grabbarna anländer först imorgon kväll, så får bli ett bra fyspass imorgon för att döda lite tid här i Innerkrems där det inte finns mycket mer en några hotell och backen.

På väg mot Monte Pora igår.

Dagens väder och backe!

Så var bara packa bilen och rulla vidare. Lägg märket till löven som yr i luften pga vinden.

Klassisk Italienare, 180 kmh och vänsterblinkers på konstant.

Slog på lite skön musik i lurarna och vila sedan ögonen lite medan autopiloten fick sköta resten… Testa inte detta hemma!

Två Espresso gjorde dock susen.
Skönt att jobba ur resan lite när jag kom fram. Körde en 60min A1 på hotellets maskiner.