Balkning!

Är som sagt i Innerkrems, Österrike där slalomlaget är samlat och har pre-camp inför VM som för övrig drog igång idag med damernas super-g och igår en invigning med bulller och brak. Kollade invigningen på TV och kände för en stund att det var tråkig att missa, men efter att ha somnat 30min in så kände det helt plötsligt inte som jag missa så mycket.

Hade första träningen här idag, ganska lugn dag som uppvärmning och då även tränarna höll på att preparera backen där vi ska köra i dagarna. De balkade en ganska bred linje där vi ska kunna köra SL och GS. Det där med balkning tar faktiskt sin lilla tid då jag kunde följa dom från sängen genom fönstret;) Tränarna kom just in från backen 10tim senare, så det fick slita hårt i dag vilket uppskattas. Snön här i Innerkrems är väldigt torr, vilket gör att det krävs extremt mycket vatten i snön, där av tog det någon extra timme för dom. Nu hoppas vi bara att det blir bra innan jag slänger allt för mycket lovord över dom;)Damma av och kände på den här innan jag lämna Engelberg vilket gav bra känslor inför Schladming.