Plogning och skogsåkning

Hade inte riktigt turen på vår sida idag. Vakna upp till att det hade kommit 15-20cm snö under natten, vilket inte var det bästa som kunde hända för balken. Så tillsammans dam-laget som anlände igår, så körde både teamen 1-2tim plogning av backen för att ta bort snö. När väl snön var borta tog vi beslutet att inte köra träning för att förstöra underlaget, utan spara det och krafterna tills imorgon då det kommer vara bättre. Tränarna gav även backen en ny omgång med vatten och balkning, så kan nog bli fin fint det här.

Jag har även med mig en uppsättning friåknings prylar hit, så bestämde mig efter beslutet att dra ut för att checka av skogen i övre delen av området. Fick 3 riktigt roliga skogsåk innan jag kände att jag skulle spara benen till imorgon. Hur kul är det int med skogsåkning, det blir inte så mycket av det i Engelberg då den skog som finns är ”Wildschutz” område, skyddat för djur alltså. Man blir som ett barn igen av att bränna slalom mellan träden, vill ha mer av det.

Inte vad man ville se när man kom ut imorse, puder i all ära, men nu är det is jag vill ha.

Härligt att se alla kids bränna puder imorse!

Kul jobb att ploga bort all snö.

Byggis in action!

Är ett väldigt litet område, men fin terräng och skogsåkning. Räcker gott och väl då man var typ själv.


Här var det tydligen stopp! Härligt med lite taggtråd, den där vill man helst inte dra över smalbenen/låren…