VM pre-camp!

Visste inte vad jag skulle sätta för rubrik, men har ju inte använt VM pre-camp och det är ju det vi har här nu i veckan…Känns i luften att det är något viktigt som stundar runt hörnet.

Efter mycket jobb från tränarsidan har vi nu riktigt fina träningsförhållanden här i Innerkrems, riktigt hårt och fint. Det tar någon dag att bli van och tillräckligt rå i åkningen på detta underlag, men idag kändes det helt klart ok.

När slalomträningen var klar, var jag riktigt sugen att åka upp och fota grabbarna under GS träningen. Var riktigt skönt släpljus, skuggor och snörök. Men jag orkade inte riktigt utan satte mig nedanför backen och tog några bilder innan jag gick hem. De blev dock några sköna. Se nedan!

TMT! Jens nöjd med dagens träning.

Myhrer och Mario överlägger dagens prestation!

Headcoach Marko som sätter första åkets banan i VM.

Myhrer går på nästa pass och värmer upp GS laggen.

Matts på väg ner i GS banan.

Myhrer