GS action shoot

Åter igen en bra dag i Innerkrems, länge sedan jag vi hade så bra träning. Jag minns typ inte riktigt när vi körde riktigt bra balkad träning sist, eller jag hade några över jullovet annars har det varit mycket skit. För tillfället sägs det vara hårt underlag i Schladming också. Hoppas det håller sig så tills på söndag. Det skulle inte förvåna mig alls om det vänder och blir regn till helgen så vi får saltrace och helt motsatt vad i tränar nu.

Idag när vi gick ut visade tempen -19, härligt med lite vinter så det biter i kinderna.

Annars lite kul info. Vi har ju bokat 1/3 av backen här sedan länge tillbaka och tränarna la ju 3 dagar på att få till underlaget riktigt bra. Nu är det många team som ringer och vill träna med oss, men alla får ett Nej, med undantag på USA som fick in Jitloff idag. Franska damerna och även några herrar ligger och kör i det mjuka bredvid och sneglar mot vår linje. Jag tycker det är helt rätt. Särskilt inför ett VM så behöver man ju inte bjuda till extra. Om man vill va med får man ju även hjälpa till och preparera, kan ju inte tro att man ska få halka in på en räkmacka.

Tränarna tidigt på liften inför dagen träning.Julien Lizeroux där borta. Han är efter nästan två års skadefrånvaro tillbaka i lättare träning och med målet att ta sig tillbaka. Kul att se honom, en av de gladare och trevligaste grabbarna på touren!

Fysio-Uffe ser ut som en isbit efter dagen slalompass, in och värma innan pass två.

Myhrer i dagen GS. Han ligger i hårt nu med dubbla pass Sl/GS.

Matts i samma sväng.

Tim Jitloff fick joina i dagens GS. Bra matchning för grabbarna då han visat fin form på slutet med några EC segrar.

Myhrer kör Dopfer style med slalomskydd.


Oscar powersliding!