VM Silver, Team Event!

Vilken kväll och race det blev igår, riktigt grym stämning och roligt åkning. Slutade upp med en silver medalj vilket känns grymt… Men det hade varit så coolt att ta finalen mot Österrike och knipa guldet. Nu var det ju inte nära då det slutade med 0-4 torsk, men men. Överlag en riktigt bra laginsats, tjejerna körde grymt och även så Myhrer.

Själv körde jag på bra och var nöjd med åkningen, men fick tuffa heat då de andra lagen macha toppgubbarna mot mig. Första heatet tog jag lätt och sedan i andra mot USA gjorde jag ett misstag och tappade tyvärr heatet (vilket jag fortfarande är lite sur för). I tredje mot Canada, Janyk blev det en tuff och tajt match då han var en av kvällens snabbaste killar, jag hade honom men hittade hittade tyvärr inte det sista släppet in mot mål och fick vika mig med 10/100. I finalen stod jag sedan med en drömmatch mot Hirscher, jag visste att det gällde att få en snabb start och matcha honom hårt för att förhoppningsvis få fram ett misstag och ta matchen för att vända finalen till 1-1. Jag hängde på bra och stressade honom halvvägs ner, men fick honom tyvärr inte ur balans, det är ju ändå Hirscher vi pratar om… Istället missade jag och blev därefter tvungen att försöka släppa allt för att komma tillbaka och gick rakt över käpp, men det blev ingen succé.

Det roliga idag är att jag är lite öm i bakhuvudet, dom gånger jag gick för rakt över käpp så blir det som en rekyl på innerkäppen som viker sig runt kroppen och snärtar till med full kraft i bakhuvudet. Faktiskt ganska oskönt och nog mindre bra för de få hjärncellerna man har:)

Idag är det vilodag och sedan ikväll är det den riktiga medaljcermonin där vi får våra silvermedaljer. Skönt att få lägga in första VM medaljen i prisskåpet, det är dags att börja samla lite av dom tycker jag.

Här följer några printscreen bilder från racet av zoom-agence

Gårdagens blomstercermoni, riktigt cool stämning.

Jag är med där backom:) Vilket gäng, grymma tjejer!

Det är riktigt kul, men också svårt. Det gäller att gasa 120%, på samma gång som det gäller att inte gå för rakt.

Tills hit var jag med Hirscher, men doppar in inneraxel och tappar kontakt med banan…

Annars var Croatens mangling mot Neureuther ganska sjuk! Som tur var gick det bra med dom båda som det verkar! Var det ett beställningsjobb!!!!?:)