Oväntat puder!

Under senaste dagarna har vädret varit lite lustigt, som ni sett på bilder har ju molnen legat lågt och det har varit sol uppe på toppen. Under dessa två dagar har det även fallit lätt med snö, men inget som har sett ut att bli något riktigt. Så idag när vädret var sämre var planen att ta en vilodag… Men när lite polare hörde av sig och var på väg upp kunde jag inte hålla mig, var dock mest sugen att komma ut och i bästa fall få ett skönt kaffehäng uppe på berget.

Det visade sig senare som ett väldigt bra beslut att åka upp, man ska aldrig räkna bort änglaberget när det kommer till snö. Vi startade dagen med att köra ner mot Laub i hopp om att de låga molnen producerat lite snö. I första delen märktes knappt nysnön men ju längre ner man kom ju mer fyllde snön på och sista 1/2 av åker (4-500fhm) var rent magiskt. I den sista delen låg rolexpuder som spruta över huvudet och stundtals gjorde det svårt att andas. Jag är inte jättebortskämd med djupa puderdagar i år vilket gladde mig extra, men jag märkte även att andningstekniken vid face shots måste bättras på, ilandproblem:) Vilket fall blev det några riktigt roliga åk.

Under första åket kom jag på mig själv att jag åkte runt och gapskratta, måste innebära att man tycker det är ganska roligt i alla fall.
Linus Achibald Engelberg puder 3
Linus Archibald i en bild serie under dagens första åk.
Linus Achibald Engelberg puder 2

Linus Achibald Engelberg puder
Härliga svängar!
JohanJonsson bombar på
Johan Jonsson i full kareta. Johan tog även en skön bild på mig, se HÄR.
Kaffepryl
Tidigare nämda Johan hyr ett rum i vår lägenhet här i Engelberg vilket är toppen då även han gillar kaffe. Han kom tillbaka från Canada härom veckan med denna nyinköpta pryl. Har aldrig sett tidigare, riktigt cool!
Kaffepryl2
Kaffet smakar även toppen!