Hudning

Var ute på ett litet äventyr med hudar idag för att hitta fin och orörd snö. Tog två hiker på samma åk, första turen tog pga av fel vägval upp mot 1.5h medan under andra var vi uppe på runt 40min. Förutom rolig åkning fick man sig alltså även en bra dos träning på väg uppför.

Pga att jag var lite sen imorse blev jag tvungen att jaga ikapp gänget jag skulle åka med. Jag kom ikapp dom precis vid starten av hiken så jag skynda mig att hänga på och kände att det inte fanns tid att ta mig massa kläder. Det fick jag dock äta upp senare, var länge sedan jag svettades så mycket, det blev galet varmt och det kändes som jag på slutet skulle svimma av vätskebrist.
IMG_0482
Starten på turningen och målet är typ höst upp på “ryggen” där uppe.
IMG_0484
Jesper “BG” Robertson passa att steka lite armar på väg uppför.
IMG_0493-2
Peter och Jesper jobbar sig uppför med fint backdrop.
IMG_0502
Uppe och svettig så det räcker och blir över för ett tag.
IMG_0517
Titlis från en annan sida.
IMG_0507
Jesper på väg ner i dagens första åk. Ett av säsongen roligaste åk, riktigt lekfull terräng och fin snö.
IMG_0524
Jesper skicka på en riktigt skön 3a med stora korset, riktiga Free Radicals flashbacks!
Untitled-1
Petter i en fin cork 3 och Larsa i en “nose butter” framåt.