Blower Pow

Hade kommit en del snö under natten och när även vädret sprack upp på väg upp i första liften blev det en magisk dag. Snön som hade lagt sig var helt galet fin. Går nog upp i topp som säsongens bästa dag! Är så sjukt nöjd och glad att få uppleva dessa dagar, tar skidåkningen till en ny nivå…
Njut av lite bilder…
IMG_0930
Johan Jonsson i dagens första Laub.
IMG_0934

IMG_0951

IMG_0973

IMG_0980

IMG_1003
Innan lunch hann vi även med ett Galtiberg. Storslagna vyer, gillar kontrasten med skidåkaren längst där nere mot de stora bergen.

IMG_1024-2
Jag någonstans i Steinberg
IMG_1066

IMG_1078

IMG_1089
Sebbe Garhammer
IMG_1113
Kristofer Turdell
IMG_1121

IMG_1127

IMG_1135
Och dagens avslutning med ett sista Galti som var helt episk bra… Jobbet bakom bilderna och särskilt denna är lite roligt en dag som denna. Man stannar helst inte och lägger särskilt mycket tid på att fota, så det gäller att var effektiv. Det är även extra lätt då man åker med folk som själv fotar mycket, då man oftast ser och tänker bilder på liknande sätt. Som denna bild där jag låg och brände och sedan upptäcker ett grymt fin ljus och slår på nödbromsen samtidigt som jag sliter upp kameran ut fickan, slår på den och rattar inställningar i panik. Någon sekund senare kommer Johan som ligger hak i häl, ser kameran, förstår läget och drar på en sväng på typ exakt rätt stället. 5sec senare har vi denna bild, grymt teamwork! Det gäller alltså att känna sin kamera, så man snabbt kan justera det som behövs.