Ännu mer puder och seger till Matilda i Verbier

Först och främst, jag har haft ännu en fin dag. Är knappt något folk i systemet för tillfälle, så det fanns sjukt mycket fin orörd snö kvar på berget…

Till något roligare: Matilda vann FWT finalen i Verbier idag. Efter senaste wild cardet och andra platsen i Fieberbrunn för en vecka sedan tyckte dom hon var värd en till chans och tilldelades ännu ett Wild Card i väntan på nästa säsong då hon har en egen plats för hela touren. Vilket fall fick hon sent i onsdags kväll reda på att hon fick köra, brände till Verbier torsdag morgon och klev sedan idag in och vann hela skiten… Grymt roligt och bra prestation! Matilda såg till att familjetraditionen med Verbiersegrar håller i sig. Senaste tre åren har det ju varit segrar i form av Janette, Christine och nu Matilda. Häftigt! Måste jag kliva in och ge det en chans nu eller, verkar ju ha förutsättningarna i alla fall:)

Nedan följer bilder från dagen. Var ute och åkte skidor med Eric Spongberg, en av ägarna till Ski Lodge.
IMG_1163-2

IMG_1167

IMG_1177

IMG_1179-2