Resdags!

Håller på att packa väskorna. Efter nästan 3 veckor är det dags att dra iväg igen. Ska upp till Trysil för att under kommande vecka köra testning av lite nytt material, men framför allt träna och börja bygga för kommande säsong innan slalomskidorna sedan får vila helt för denna säsong. Ska bli kul att träffa gänget igen, det händer även saker inom organisationen vilket känns spännande för kommande säsong.

När jag kom hit efter WC-finalen kände jag mig ganska nöjd och kollade på möjligheter att komma bort från skidåkningen, kanske dra på en surfresa istället. Men det roliga med tiden nu i Engelberg är att jag åter igen är riktigt sugen på att åka slalom och för den delen även skidor över lagg. Är ju inte så att jag tagit det lugnt med skidåkningen, utan jag har ju nästan åkt varje dag, men alla roliga dagar i gott sällskap har bara gjort mig mer sugen på att åka. Man skulle kunna tycka att det borde bli motsatsen, att jag nästan borde bli mätt av all åkning, men nu vill jag bara ha mer.
DSC00479
En jag är lite avundsjuk på är Matilda. Jag vinkade av henne nere i Luzern igår och hon är nu på väg till Alaska där hon ska filma med ett tjejgäng för en kommande film. Jag har alltid också velat åka till Alaska, hoppas få komma dit snart. Det roliga var att det fanns en liten möjlighet att hänga på, dom hade en öppen plats de inte lyckats fylla och de behövde även en fotograf. Så jag hade kanske kunna hänga på och varit åkande fotograf, vilket kunnat varit jäkligt coolt. Dock kände jag att tiden inte var den bästa, lägret i Trysil har varit bokat sen länge och Ski Funtastic som går av stapeln nästa helg är väldigt obligatoriskt. Jag har fått tillräckligt med skit för att jag inte körde SM! Så hoppas det blir en lyckad Trysil/Sälen vistelse…
IMG_1425
På väg upp imorse. Såg ut att kunna blir en fin dag, varmt och sol, dock gled molnen in snabbt så det blev bara 3 snabba åk innan det blev en längre kaffepaus och sedan ner till dalen igen.
IMG_1242
Ni som har varit uppmärksamma har kanske lagt märket till min nya Haglöfs ABS som jag kört senaste veckorna. Jag gillar den skarp då ryggsäcken känns riktigt smidig och har en skön passform. Kan varmt rekommendera som köp inför kommande säsong.
IMG_1243
Jag kör 18L vilket räcker fint för en dag i backen. Om man ska ut och tura finns det en runt 30L istället, vilket vann pris på ISPO.
IMG_1245

IMG_1295
Mer prylar. Jag kände att jag blev tvungen att testa den uppsnackade Sony RX100, köpte den förra veckan. Den är något större jämfört med Canon 110, vilket stör lite i skidjackan. Men annars känns den grym och lätthanterlig/snabbhanterlig, ett snep vassare jämfört med S110.
IMG_1302
Tycker den är snygg också!