Ny hemsida!

Välkommen till en liten uppdatering på hemsidan. Kände att det var dags för lite ny desgin och främst göra så att bilderna visas på ett ännu bättre sätt. Allt är inte riktigt 100 klart ännu, så om det är något som krånglar eller inte lirar som det ska får ni gärna kommentera så ska jag försöka fixa det. Ska även när jag har tid och en bättre uppkoppling slutföra sidorna med lite mer innehåll. Vill tacka Kristoffer Eriksson för hjälpen med sidan!

Annars är allt på topp i Trysil, vi har för tredje dagen i rad haft perfekt väder och fina förhållanden. Det blir inte mycket bättre. Värt att nämna är även att min GS åkning fungerar förvånansvärt fint. Tror GS grabbarna, Dopfer, Neureuther och Myhrer tillsammans med firman jobbat på bra med skidorna som nu känns riktigt intressanta.

Känner mig även lite sliten efter tredje dagen i rad med dubbla pass för och eftermiddag.
DSC00649-2
Gör mig redo för lite GS
DSC00560

DSC00569

DSC00581

DSC00584

DSC00622

DSC00661-2
Långa dagar med dubbla pass, lämnade runt 16.00 idag.
DSC00656-2
Fick en påse med så jag har fotbäddar för pjäxorna så det räcker och blir över. Bad dom slipa upp ett gäng olika varianter så nu har jag lite att testa framåt
DSC00662-2
Lite nya fina Hestrahandskar vi testar.