Start Assistance

Igår tog jag äntligen tag i att få igång skönheten i garaget, Maseratin hade pga av min slöhet dragit ur batteriet helt under vintern och har sedan jag för några veckor sedan då jag planerade att ta fram den, varit ett litet orosmoln. Då batteriet sitter i bakluckan och jag inte fick upp bakluckan kändes det bara för jobbigt. Det visade sig dock inte allt för svårt, men jag tog den lättare vägen och utnyttjade en bra assistance service. Så igår kom det upp assistancehjälp som hjälpte mig få igång bilen, ta en snabbare check och sedan eskortera mig ned till närmsta Maseratiservice nere i Horw.
bild (17)-2
Är fortsatt skönt väder. Satt och njöt av en kaffe i solen och cirka 20+ igår.
DSC00719
Då bilen inte funkat, har jag använt min cykel flitigt, dock handlar det inte om Canyon och carbon utan en äldre skönhet. Nu kommer dock cyklen få vila ett tag…
DSC00709

DSC00727

DSC00731
Skönt att sitta bakom ratten igen, men framför allt sjukt kul att vrida om nyckeln och höra ljudet igen.
bild (16)-2
Blev att vi bytte batteri för att det inte ska krångla framåt.

Tror jag ska en snabb sväng till gymet nu, innan jag ska ut en sväng i backen och njuta av lite vårslask.