Monaco

Kom ner till Monaco under gårdagen och har haft en riktig fixardag så här långt. Funderar lägga mig och kolla lite nya avsnitt av Games Of Thrones innan jag ska försöka dra bort till gymet och väcka kroppen till liv.
DSC00739

DSC00738
Har varit riktigt varmt och gött i Engelberg senaste dagarna, kan ju inte klaga på 22grader i skuggan i april. Dock är det mindre trevligt med 23 grader inomhus.
DSC00748
Var lite festligheter i onsdags kväll, Johan och Simpa, hade bjudit in till gemensam födelsedagsfest på lodgen där det bland annat bjöds på ölhävartävling. Riktigt roligt inslag. Jag klarade mig dock inte länge, utan åkte ut redan i första rundan… En av de roligaste festerna på länge!
DSC00783
Kom fram till Monaco sent igår!
DSC00786

DSC00792

DSC00791
Är tydligen Tennis nu, hade dålig koll på den. Vore kul att försöka fixa plåtar och se någon match!
DSC00793
Dagens lunch!