MC Sushi

IMG_1487
Carrefourbutiken i Monaco har öppnat en riktigt nice Sushihörna.
DSC00812
Så blev någon laddning med Sushi.
DSC00818
Gott! Och by the way gillar jag verkligen nya kameran RX100, den ger ett riktigt snyggt skärpedjup i bilderna.
DSC00820
Detta kan nästan vara favorit coolan när den är väl kyld. Men tror det är för jag som oftast druckit den i sköna miljöer och där av har en skön koppling till den. Drack den alltid mycket i Spanien när jag var yngre och har nu hittat den i Monaco.
DSC00823
Har inte varit supervarmt för tillfället, men jag gillar ändå hur fräsch luften en så här års. Man kan nästan se i bilden hur klar luften är.
IMG_1534
Rullade tillbaka upp mot Engelberg igår kväll. Är nämligen en viss person som skulle komma hem från Alaska som jag längtat efter att få se.
IMG_1524