A1 löpning

Slipningen av löpformen går vidare, hade en härlig löpning här under gårdagen och låg och drog en A1 på 50min. Eller planen var A1, men det är dock svårt att hålla pulsen nere när man springer här då rundan jag oftast springer innebär att man har 5km svagt stigande uppför in i dalen och sedan ett skönt lätt utförslöpning när man vänder hemåt. Så vad man än gör så stiger pulsen ganska kraftigt på väg uppför, då även höjden på 1000+ spelar in.
IMG_1553
Ligger åter igen lite snö nere i byn då det under dagarna jag var i Monaco föll ner 30-40cm även nere i byn. Sjukt då det dagarna innan var över 20grader varmt.
IMG_1562

IMG_1576
Bra tryck i vaderna där ändå:) Jag låg och fundera löpteknik när jag sprang igår, jag springer alltid väldigt mycket uppe på tårna, landar och skjuter ifrån därifrån, typ. Vad är egentligen bäst, är det mer kostnadseffektiv att ha ett mer rullande steg, häl-tå?? Känns för mig ju sjukt mycket stötigare när jag försöker landa häl.
IMG_1587
Mixa ihop ett snabbt mellanmål i väntan på lunchen när jag kom hem. En liknade smoothie som jag tidigare gjort, men med avokado, ägg, frysta hallon och quark. Frysta bären skapar nästan glasskänsla, gott som fan!