Skidor och raggare

Igår var det lite skidåkning som gällde igen, drog upp runt lunch efter ett bättre gympass på förmiddagen. När vi kom upp var det dock fortfarande inte riktigt så mjukt som man hade velat, utan det dröjde ytterligare någon timme innan den riktigt sköna vårslasken var framme. Var ganska lugn åkning från min sida, var mest skönt att va uppe på berget igen. Däremot ladda resten av gänget på bra i en uppbyggd kick som jag valde att förverkliga på bild istället. Blev riktigt sugen också att testa dra på något roligt i den mjuka snön, men kände mest att kroppen inte kändes stark nog för en krasch eller dålig landning. Ryggen är fortfarande lite ”svag” sen Trysillägret!
DSC01030
Inte helt fel väder, Per och Olof bygger hopp och jobbar bränna.
DSC01045
Olof i luften
DSC01054
FLygande Per!
DSC01098
Oskar Holmblad i riktigt skönt häng och backdrop.
DSC01107
Nadja och Olof ser på när Skottarn hänger ut.
DSC01111

DSC01112