Tillbaka i Monaco

Är tillbaka ner i Monaco, Jag och Matilda körde neråt igår kväll och ska vara här nästan en vecka. Är lite sugen på att få första beachhänget nu, men än så länge är vädret lite så där så hoppas på en snabb vändning. Var förbi gymet för ett strykepass runt lunch, men jag hade tänkt lite fel med öppetiderna så när vi kom dit 12.20 visade det sig att vi endast hade 40min kvar innan stängning, för övrigt sköna öppetider en lördag, 10.00-13.00. Vilket fall resultera det i att vi blev tvungna att köra ett sjukt intensivt pass och det fanns inte tid till att vila mellan seten vilket gjorde att jag ändå var ganska slutkörd när vi lämnade 40min senare. Bestämde oss dock för att avsluta med en kortare joggingtur för att förlänga passet något.

Annars har det varit en lugn dag, glidit runt och druckit kaffe!
IMG_1617

IMG_1614

DSC01195

DSC01179
Gillade bara hur den här mannen bar sitt paraply, hängandes i nacken.
DSC01203

DSC01208