Inget NM

Håller på att pack väskorna och ska strax rulla från gränsen och flyga ner till Stockholm. Efter en sen ändring i programmet blev jag tvungen att boka om biljetten och kommer där av missa årets NM, vilket känns riktigt tråkigt då det senaste 6 åren varit en perfekt avslutning på säsongen och jag fortfarande jagar den åtråvärda segern. Får samla krafterna för nästa år istället.

Anledningen att jag missar och måste åka mot Stockholm är att vi under dagarna ska ha ett Olympic Camp tillsammans med alla de andra kommande Olympier. Det kommer vara allmän info inför Sochi, praktiska saker att förberedda och lite roliga aktiviteter. Då jag hade planerat NM långt innan detta kom upp hade jag inte tänkt åka på detta, men efter överläggning med SOK under veckan kände att det kunde vara betydelsefullt för mig att närvara för att få bästa möjliga förberedelse inför Sochi.

Så nu tror jag sista skidåkningen för säsongen är gjord, vilket känns både skönt och lite tråkigt. Känns dock som åkningen härom kvällen var en värdig avslutning och en känsla jag gärna kommer ihåg under sommaren. Det verkliga sist åket igår som jag gjorde i skönt gränsen flatljus har jag redan glömt.
DSC01536

DSC01539

DSC01547

DSC01548

DSC01550

F23B1334

DSC01615