Träning och chill

Har varit en ganska skön vecka en så länge. En lagom dos med träning och sedan en hel del häng nere på stranden. Skönt att köra igång och även vila upp kroppen efter helgen. För övrigt är vädret riktigt kallt här nere, alla snackar om att de inte varit med om något likande, med under 20 grader i slutet av maj. När solen är framme är det dock riktigt behaglig temp, så jag ska inte klaga.
IMG_1933
Jag och Jens under gårdagens morgonjogg
IMG_1973
Var och släppte Matilda vid bussen runt lunch, sedan gled jag ner på stranden.
IMG_1935

IMG_1957
La mig och lyssna lite podcast och vila upp mig inför eftermiddagens styrkepass. Dåligt med bilder från gymet dock, det är så sjukt stökigt med folk där, så svårt att hinna skjuta bilder med självutlösare under träning… Och ja, det är mjuka stenar!
IMG_1969
Filip och Fredrik i lagom skön miljö
DSC01788
Bild från gårdagens
DSC01796
Jag äter sjukt med lufttorkad skinka här nere, den är så billig och perfekt att trycka efter träning.
F23B1556
Som en kvällkaffe/bloggkaffe ska avnjutas!