Tennislektion av proffsen

Har haft en bättre lektion tennis idag. Efter gårdagens tennisdrabbning blev vi inbjudna av Jonas Björkman och Thomas Johansson som tydligen nåtts av ryktet hur illa vi stod och veva borta i Cap-d’Ail. Så idag kl 16 blev vi inbjudna till Monte Carlo Country Club för att få lite hjälp med tekniken. Min ”Tennis karriär” började just för typ ett år sedan då jag som nu också fick en mindre lektion från Thomas. Så det var grymt att vara tillbaka och lära från dom bästa. Sjukt rolig och lärorikt, man försöker verkligen suga upp all info man kan.
photo
Dom har för närvarande camp här med ett gäng yngre svenska talanger. Även kul att se dom spela, blir riktigt imponerad.
DSC01873
Thomas instruerar vad som skall göras.
DSC01886
Jonas nöjd med att ha jagat livet ur Byggis på andra sidan.
DSC01883
Mackan för en backhand
photo (1)
Ett slitet men glatt alpint gäng efteråt tillsammans med de två Tennis legenderna. Tack för lektionen!
DSC01840
Annars har det varit en lugn dag på stranden.