Benträning

Lite bilder från dagens benpass. Har kommit in ett bra flow under senaste veckorna med benträningen. Ryggen känns bättre en på länge vilket gör att jag kan köra på med fler övningar och belasta på ett annat sätt. Som frivändning har jag inte kunnat/velat kört sista somrarna, men den känns nu bra och jag jobbar mig sakta upp med vikterna igen. Även benböjen känns bättre och mer behaglig för ryggen, så kul att kunna trycka på lite där också. Stressar inte på med onödigt med vikter, utan har hela tiden tekniken i fokus. Känner mig starkare i kroppen redan!

Nu går jag dock in i en konditionsinriktad period, kan berätta mer varför och närmare om det närmsta dagarna.
DSC02207
Frivändning med överstöt
DSC02222
Matilda på väg ner i frivändningen
DSC02231
Benböj
DSC02262
Sandsäckssving över huvud