HÅEC

Har haft fullt upp senaste dagarna, inget riktigt semestertempo, utan träning på seriös nivå och massa olika möten och saker att fixa då det var länge sedan jag vari Stockholm. Känns som jag ska vägga snart om jag fortsätter i samma tempo… Ok det är inte så synd om mig, försöker bara skylla ifrån mig för dålig uppdatering på bloggen under veckan.

Vilket fall. Som jag skrev i föregående inlägg har jag nu gått in i en konditionsinriktad period. Detta på grund av att jag i slutet av Juni ska ställa upp på Haglöfs Åre Extreme Challenge vilket innebär: Paddling 18Km, Löpning Från Åre torg (400 möh) till Åreskutans topp (1420 möh) och ned på baksidan till Huså. Mountainbike: Cykla 32 km från Huså tillbaka till Åre.

Jag tävlar i lag med en kompis och har några utmanande kompislag som det gäller att ha på rätt sida. Så där av håller jag på att ställa in mig på de olika grenarna, anpassa mig till lite längre pass och toppa formen allmänt. Så veckans träning har bestått av de olika momenten. Lite kul att ha tävlingen som ett mål med träningen! Också jobbigt att fixa alla prylar för träning, men är Glad med att Canyon ställt upp och lånat ut en grym hoj, POC kitat hjälm/skydd och att jag har en Kajak som jag kan låna av Pappa.
DSC02312
Igår var det paddling som gällde i sjukt fint sommarväder. Dock lite tråkigt att sitta och veva runt själv i 2h.
DSC02307

DSC02275
Rekat Hästar, Lite sugen att skaffa en travhäst, verkar skoj… Skämt och sido hjälpte jag en vän att flytta lite stora saker, så perfekt med en hästtransport.
DSC02291
Polisbesök. Dock bara en polis som ville göra en konstig check av bilen samtidigt som han valde att stå med blåljus på.
DSC02304
Klia sig i huvudet pga Monaco kortet, såg ut som han trodde jag tryckt det själv.
IMG_4790
Första MTB passet idag med nya prylarna. Så materialet var det inget fel på, utan var mer mig. Kändes sjukt ovant, var väl typ på mellanstadiet sist jag cykla Mtb.
IMG_4791
Mötte upp med Canyon kollegan Johan Jonsson som kan Hellas utan och innan. Tacksam för en rundvisning och lite tips… Blev dock mer knäckt av att se hur lät det gick för honom:) Var dock inga lätta förhållanden med ösregn så hoppas på bättre känsla nästa gång.
IMG_4785
Trevlig middag med brosan och Matilda på Rolfs Kök igår.