Snabba prylar

Förutom att jag försöker träna på bra inför HÅEC så försöker jag även självklart se till att utrustningen är på topp, jag gillar ju prylar och särskilt bra prylar. Cykeln jag fått låna från Canyon är vrålsnabb, tyvärr är jag inte lika snabb, men jag kan i alla fall inte skylla på cykeln där. I veckan fick jag även en leverans från Leki med lite Trekking poles till mig och min tävlingspartner, check!

Det jag känner mig lite bakom på är kajaken, pappas havskajak är bra, men långt ifrån racesnabb som de flesta verkar köra men den är nog betydligt bättre en de som jag hade haft möjlighet att hyra uppe i Åre. Här tror jag dock inte jag hade klarat av så mkt värre heller, den kajak som jag kör är vinglig nog:)

Jag har dock åkt på en liten set-back efter förra veckans träning och är sjukt stel i rygg, så de senaste dagarna har det fått bli lugnare träning och lagt mer kraft på att få bra behandling, igår var jag hos Team Fysiq och idag ska jag till kiropraktor Anna Brolenius, två ställen jag varmt kan rekommendera.

Grejen är att all kondition jag kört med paddling, cykling och löpning uppför sliter väldigt mycket på höftböjarna vilket är min akkileshäl för att ha en fräsch rygg. Just nu är höftböjarna kortare än kortast och jag måste nog låta dom slappna av lite kommande dagar för att få ryggen att må bra igen.

För övrigt så hamna jag in på multisportaren Andre Jonssons blogg, även kollega från skidgymnasietiden i Järpen. Jag fick lite relation till vad hård träning är om jag tycker jag kört på ”hårt”. Spana in hans senaste förberedelser där dom tydligen kört hela tävlingstrsäckan i intervallformat härom dagen, lät sjukt jobbigt.
DSC02423

DSC02412

DSC02405

DSC02386

DSC02394