Straffträning

Har mest träningsbilder att bjuda på även denna gång, vilket får det att se ut att jag inte gör så mycket annat. Glömde kameran under midsommarfirandet vilket för övrigt var en riktigt trevlig afton där vi var inbjudna hos några vänner ute i Saltis. Planen var att det skulle bli en lugn kväll för att inte bränna sig inför Åre racet, dock blev inte verkligheten riktigt den samma och jag låg som en klubbad säl hela gårdagen. Så idag var det straffträning som gällde för att vakna till liv igen. Ett corepass på gymet och sedan ett antal vändor i Hammarbybacken.
DSC02445
Torsdag och 400m intervaller på Kristineberg.
DSC02425
Kände mig dock lite tung och fick slita för att hålla 75sec per varv. Icke bra!… Och detta är bara under nedjoggen där jag körde lite kortare ruscher fram och tillbaka på ena långsidan. Så jag sprang inte åt fel håll som så många ville påpeka senast:)
DSC02434
Tror dock bara det var en mental spärr då jag blev så fruktansvärt psykad av att se fridrottare som hade träning samtidgt. Kan lova att dessa två hade betydligt bättre klipp i steget, jag kände mig som en riktig hockeylirare jämfört med dom.
DSC02447
Midsommar och ett kortare pass med paddling innan sillunchen när vi ändå var ute i Saltis.
DSC02483

DSC02490

DSC02504

DSC02513

DSC02515
Dagens pass i Hammarbybacken, lika jobbigt som alltid.
DSC02524
Kolla matchningen med trumpor och sula på skon, inte illa. Testa faktiskt dessa Compression strumpor för första gången. Matilda har pratat varmt om dom länge och fixa ett par för att jag skulle få testa. Kändes som de hjälpte fint för mina annars trötta vader i löpningen. Tack Gococo!
DSC02579
Matilda jobbar sig upp
DSC02555
Och med Globen som backdrop
DSC02583
En välbehövlig strech