Packa och förbereda

Imorgon åker jag upp mot Åre, ska bli kul att komma upp dit då jag inte var uppe något där under denna vinter. Så packar och försöker styra med packning inför racet och resan. Var förbi hos Maxim och fixa den sista nödprovianten för att ha energi under hela tävlingen som säkert är 6-7tim (faktiskt ingen aning ang tid, vi får se)…Vad har jag signat upp på… Min vanliga arbetstid brukar ju ligga på 45-60sec vilket är helt lagom:)
DSC02590
Matilda på gymet härom dagen.
DSC02617
Dagens pass i Hellas, ett kortare men hyfsat intensivt. Även om jag bara hunnit med 4 pass på cykeln känner man sig redan säkrare. Är kul att va nybörjare, utvecklingskurvan går snabbt uppåt.
DSC02621
Jag körde första passet med lite mer lose outfit men kände att jag ändå måste klä mig lite mer race. Kanske mest för att jag saknar cykla landsväg:)
DSC02637
Passade på att ta en timme på bryggan vid Hellas, bada, sola och vila ut lite. Var ett gäng lunchsimmare som drog på sig dräkten och hoppa i för ett simpass. Känns som det vore kul att lära sig simma snart.
DSC02641

DSC02645
Kvällens burgare, nästan bland de bättre jag gjort.
DSC02647
Gillade smaken av denna!
DSC02657
Som sagt, två påsar med välbehövliga produkter från Maxim. Grymt!
DSC02651

DSC02654