HÅEC 2013

Dagen efter och kroppen känner sig lagom mör, men ändå helt klart ok… Funderar nästan att dra upp och känna på sträckningen en gång till, eller inte:)

Vi hade ett bra race igår där jag och duokompis Petter kämpade på bra genom hela sträckningen och slutade upp på 12:e plats av ca 50 duolag. Vår sluttid var på 7.19min, en lagom arbetstid. Trots att jag inte gick riktigt för full motor, drabbades man ändå av lite sköna krampkänningar då och då. Petter slet på riktigt bra och hade ingen rolig lagkamrat som hela tiden låg 10-15meter framför och drog sköna kommentarer. Tydligen hade jag frågat under cyklingen ”är du trött eller bara dålig”, till mitt försvar menade jag bara om vi skulle slå av på takten för att inte vägga eller om det var cykeltekniskt och vi bara kunde kötta vidare:) Till Petters försvar är att han jobbat extremt mkt senaste tiden, medan jag enbart haft fokus träning. Är dock inte många jag känner som kan kriga på lika hårt. Viktigt var även att vi var hyfsat långt före våra andra kompis duolag, vilket var målet med det hela.

Kort summering: Paddlingen var mest nötig och slet på energin, Löpningen/gången upp till skutan helt ok, Löpningen från skutan ner till Huså slet sjukt på kroppen och krafterna, inte alls skönt. Cyklingen var helt sjukt lerig och tror vi var tvungna att gå/springa med cykeln säkert 50% av sträckan då stora delar var över träsk/myrar, där jag som mest satt fast upp till mitten av låren. Detta sög bra på krafterna. Hade varit roligare om man kunnat cykla mer av sträckan. Även några riktigt sköna stigningar på slutet som döda benen fint. Kul dock att dela upp racet med all olika moment.

Nu har vi gjort detta och nästa år blir det ännu bättre…

Även stort tack till Matilda och Olle Friberg som stötta och hjälpte till längs vägen och även tog bilder.
DSC02777
Glada men sjukt nervösa grabbar innan start.
DSC02804
Start av duo och staffetlag. Sjukt tajt och svårt när alla skulle börja veva på samtidigt.
IMG_2607

IMG_2608
Växling uppe i parken inför löpningen
IMG_2619
På väg upp för växling
IMG_2624
Växling där coach Matilda hjälpte till samt gav tider.
IMG_2658
På ingång för växling efter löpningen nere i Huså.
IMG_2660
Dagens bild! Kramp efter att just hoppat på cyklen:)
DSC02838

IMG_2699

DSC02840
Lägg märket till leran på benen, som mest sjönk jag ner till mitten av låren i träsken. Sjukt jobbig att gå i lera.
DSC02824
Olle nere i Huså
IMG_2719
Matilda ständigt uppe med mobilen för att kunna ge live uppdateringar längs vägen.
DSC02860
Rolig bild från målet. Lägg märket till hur folk ligger klubbade på olika håll.
DSC02864
Jag och Petter in mot mål
DSC02903
Glad att vara i mål
DSC02913
haha, en skön bild från målet. Petter med kramp i hela kroppen!
DSC02957
Och här en gruppbild med hela gänget!