Vattenhopp

Var ute i två vändor till Bosön igår. Körde ett förmiddagspass med hopp/snabbhetsövningar och ett bättre corepass tillsammans med fyscoach Oscar Larsson. Några jag stötte på där ute var damlaget som varit ute på Bosön och haft ett 3-4 dagars fysläger. För er som undrar så verkar dom köra på riktigt hårt och hela gänget ser starka ut. Drog sedan in till stan för att lagom tills kvällssolen titta fram rulla ut igen. Denna gång tillsammans med Christine och Adam som kört träning på Vattenhoppet senaste veckorna. För mig var det första gången och jag kände mig skapligt nervös innan man fått klara av några hopp. Var också lite orolig hur landningarna skulle kännas av på kroppen, framför allt på ryggen… Det var väl inte skönt men ju säkrare man blev och desto bättre kändes det.

Målet var att försöka få till en skön backflip då jag varit sugen att kunna bemästra det från klippor senaste vintrarna men aldrig riktigt vågat testa. Så kände att det var perfekt att börja träna på den igår. Var nog 8-9 år sedan jag testa det senast, även under min lilla ”jibbkarriär” i yngre dagar så hade jag problem med backflip och gilla det aldrig riktigt. Det gick väl ok igår, men saknades viss känsla och stil. Så vore kul att hinna hänga på fler gånger och få till det bättre framöver. Spana in på Vattenhopp.se
bild
En av mina första volter igår. Tack @Jimmywixtrom för bilden!
F23B2022
Trevlig kväll ute på Bosön
F23B2036
Höll på att landa på denna då han gled in strax under hoppet:)
F23B2029
Adam i ett skönt häng
F23B2042
Christine nöter på även hon med Backflip och såg ut att ha den bra nu.
F23B2048

F23B2063

F23B2069
Jimmy i vattnet med kameran. Han fick några riktigt roliga från den vinkeln.
F23B2071

F23B2076

F23B2081

F23B2093

F23B2106

F23B2110
Jag står och funderar när jag ska våga kliva upp till stora kicken… Kände alldeles lagom med lilla:)