Utegym och cykling

Lämnade tillbaka min cykel jag lånat av Canyon härom dagen. Då kontoret ligger i Bålsta bestämde jag mig för att cykla ut och sedan ta pendeln hem. Kände att de 47km ut dit kunde vara ett lagom cykelpass om jag drog på ett bra tempo. Så på vägen passerade jag även Bromma där jag, Matilda och hennes syster Helena körde ett pass på utegymmet innan jag rulla vidare…Fan jag missräkna lite i hur oskönt och tråkigt det är att cykla Mtb på asfalt. Med halvmjuka däck och världens motvind fick jag jobba på hårt för att ens ta mig framåt, all energi kändes som den gick åt helt fel håll. Till skillnad från i början av passet, där jag ur stan lyckades trampa förbi lite landscägscyklister, blev jag senare totalt förnedrad. Landsvägsracers kom och gled förbi mig och jag hade inget att sätta emot. Är inte ofta man blir helt förnedrad på cykeln. Även om det inte var kul så blev det dock ett bra träningspass.
DSC03209
Körde ett överkroppspass där ute… Tycker inte bilden talar till min fördel, ser ut att ha riktigt dåligt pump i armarna.
DSC03213
Matilda och Helena körde ett hopp-pass vid sidan av.
DSC03232

DSC03206
Sista turen med cykeln. Kändes lite tråkigt, så sjukt snabb hoj (i skogen och terräng)…
DSC03248
Fint längs Mälaren på väg ut, tror detta är vid Stäket!?? Och var för övrigt fina vägar att cykla på ut mot bålsta där jag aldrig rullat tidigare.
DSC03250
Äntligen framme vid Canyon kontoret/lagret. Här inne finns mycket fint man skulle vilja ha!