Semesterdags

Håller på att packa för fullt, eller snarare försöker att inte packa fullt. Flyger nämligen till Bali med Matilda och ett gäng kompisar imorgon. Förutom brädan och kameraprylar överlever man ju i stort sett med ett par surfshorts. Blir 4:e gången Bali, hoppas på lika bra resa som dom varit tidigare år. Ska blir riktigt kul att testa lite surf igen, har haft 3 sommrar i stort sett helt utan. Vi blir på Bali där i ca 14 dagar. Planene är att ta lite semester, förutom att försöka hinna med ett bra styrkepass i veckan tänkte jag ta helt träningsfritt. Men sen är ju 4-6timmars surf jobbigt nog och kan nog klassas som träning.

Vilket fall: Jag ska försöka uppdatera bloggen så gott det går med härliga surgbilder under resan. Men man får väl se hur bra uppkopplingar man kan hitta.
F23B2351
Ses på andra sidan!
DSC03383

DSC03389