Lombok

Har levt ganska enkelt senaste veckan där wifi har varit hyfsat långt borta, så där av den dåligt uppdaterade bloggen. Vilket fall sitter jag inne på en hel del sköna bilder nu som jag ska försöka börja slänga upp när jag får möjlighet, med ett första snabbt idag från första dagen på Lombok. Har hunnit med att flyga Bali-Lombok och åka bil till Kuta Lombok där vi bodde en natt innan vi flytta till Grerupuk vilket är en lite fiskeby, där har vi bott ”nice”(väldigt enkelt men fint) och surfat från soluppgång och resten av dagen i omgångar med en del utflykter också, riktigt sköna och fina dagar. Imorse kom vi fram till Gili island där vi ska spendera en dag innan vi rullar vidare till Nusa Lembongan för mer Surf. Här kommer en liten laddning bilder innan jag har bättre internet och kan slänga upp fler. Jag gilla i alla fall Lombok, så sjukt mycket lugnare jämfört med Bali.
DSC03796
Hann med ett gympass på Bali innan vi lämna, vilket kunde få mig att slappna av lite mer:)
DSC03817
Ett helt ok gym för er som är på Bali och vill träna annat en surf.
DSC03822
Så kan jag rekommendera Hammerhead gym mellan Kuta och Semeniak.
DSC03841
Flyg till Lombok. Vi hade en fin resa med ett stort sett nytt plan. Var lite orolig innan då jag hört den en skräck historien efter den andra om inrikes flygen här.
DSC03865
Lombok
DSC03887
Resa mot Kuta Lombok
DSC03892

DSC03895

DSC03902
Fin strand möttes oss
DSC03905
Där vi sedan avnjöt en bättre lunch.
DSC03925

DSC03936
Sedan en tur på mopparna för att utforska närområdet. På Lombok kör man tydligen inte med hjälm, men som tur var var trafiken och vägarna där efter…. Fan, bara för det hade killen bakom hjälm. Men när man hyrde fick man inte hjälm:)
DSC03942
Orm! Som tur var död och troligen giftig vad jag hörde.