Cross…Cirkelträning

Kom just hem från stadion där jag och Matilda pushade varandra till ett bra pass. Körde ett fint cirkelträningspass… Eller Crossfit om man vill kalla det så. Har fått lite inspiration efter att ha legat och spanat timtals med klipp på youtube senaste veckan från The CrossFit Games och vinnaren där, även kallad, The Fittest Man on Earth. Helt klart vältränade grabbar! Matilda har kört en del liknande träningen tidigare, så hon fick med mig att köra ett pass för att testa och tömma kroppen… Jag blev trött.

Vi började med att köra en så kallad Helen, 3 varv av 400m löpning, 21 svingar 24/16kg och 12 pullups på tid. Gick riktigt trögt för mig på sista varvet, särskilt chinsen där jag tvärdog och fick slit för att ens ta mig upp. Vågar knapp skriva men klocka en tid på 9.15. Första gången och ovan, men tider är ju till för att krossas.

Andra momentet vi körde var två set med någon minuts vila mellan av, AMRAP(as many reps as possible) av 1 minut wallball, 1 minut boxhopp, 1 minut push press.

Och sista momentet där vi körde 20 st Thruster, till ca 40m utfallgång med vikt över huvudet och 400m löpning in i kaklet.

Lite svettiga bilder följer.
DSC05965
Var lite feg att gå för hårt på löpningen, men insåg efteråt att jag måste pressa hårdare, det andra tog mer på överkroppen.
DSC05969
I en av dom sista svingarna, ser ut att njuta.
DSC05960
Tajt vid chinsstången, så här gjorde vi strikta, kan dock inget annat.
DSC05971
Va fan, inte snabbare!
DSC06010
Nu blev det på allvar och tröjan åkte av:) Wallball(utan vägg) som jag tror den kallas, benböj med kast uppåt. Hade lite för lätt boll tror jag.
DSC06012

DSC06019
Boxhopp
DSC06030
Pushpress
DSC06036
Lätt vimmelkantig
DSC06049
Matilda i Thruster, frontböj med stöt till raka armar.
DSC06052
Utfallsgång med boll.
DSC06069
Och jag körde med stång.
DSC06077
Upplopp på sista 400m, mycket vilja här.

Roligt pass om man kan skriva så. NU behöver jag nog en bättre middag om jag ska ta mig ur sängen imorgon.