2.39 löpning

Jag och Matilda var ute på en liten löptur idag, fick mersmak från min trail run härom dagen och ville visa Matilda alla fina stigar och lite där till. Så satte mig imorse och planera en liten tur och reka stigar på google earth imorse innan vi drog ut. Hittade nästan felfritt igenom rundan, men blev kanske lite längre en planerat. Passet klockade i effektiv löp/gång tid 2.39. Utöver det hade vi ett kortar break i La Turbie där vi köpte en liten sockertoppning, eller Matilda gjorde, jag tyckte mig inte behöva det då vilket jag fick äta upp på slutet av passet. Värmen gjorde sitt till då vi sprang när det nästan var som varmast.

Varför då köra detta långpass? Mest för jag tycker det är kul men också för jag har haft lite som mål att under veckan pressa mig själv lite extra i träningen…

Här följer ett gäng bilder och followcam på Matilda.
Skärmavbild 2013-08-28 kl. 21.06.28
Dagens pass i google earth, fin slinga!
Skärmavbild 2013-08-28 kl. 21.09.57
Lite siffror: 18.54km, 929m i höjdstigning. Inget supertempo, men var ganska lagom för att ta sig igenom…Nu vet jag var jag ska köra formtoppläger inför HÅEC nästa år.
DSC06081
Matilda på väg upp mot La Turbie
DSC06131
Vatten och lite kortare break efter 60min, uppe i La Turbie… Linne är ok då tempen ligger runt 30 strecket va!?
DSC06133
Vidare upp mot golfbanan.
DSC06142
vattenpaus vid den klassikt utkiksplatsen i närheten av golfbanan.
DSC06146-2
Familjen kompressionsstrumpa, ser snabba ut:)
DSC06181
Vid vändningen innan det börja gå utför.
DSC06163
Äntligen utför… Tänkte jag, men utförslöpning är ju det som får benen att stumna på riktigt.
DSC06186
DSC06194
Bästa utsikten för dagen och även outforskad terräng på denna sida. Då närmsta bilväg var hyfsat långt bort kan det ju detta inte vara så sjukt uttjatad fotovinkel. Kanske måste knata upp med fotoryggen nästa gång. Var för övrigt på ryggen rakt framför Matilda där vi klättra upp i början av passet.
DSC06207