Dag 4 Saas Fee

Fjärde och sista dagen avklarad och nu är det dags för en vilodag. Ska bara få i mig en lunch och vila någon timme innan vi trycker på ett benpass, innan det verkligen är dags för ryggläge på riktigt. Vi har haft riktigt tur att kunna följa plan och trycka på med 4 grymma dagar. Idag var dock lite sämre. Började med att vi möttes av moln och lätt regn tidigt imorse, vilket gjorde att dom höll på öppning 45min innan dom gav klartecken att åka upp. Så en kaffe senare var vi på väg upp med inte allt för stora förhoppningar. Visade sig vara bättre en väntat och solen tittade snabbt fram. Dock var snön lite mjukare idag, men då vi endast var 4st i slalombanan fick vi ut 6-7 bra åk innan det var allt för uppkört. Bra träning med lite spår!
DSC06687

DSC06716
Som ni ser, lite mjukare idag, men fortfarande en ok bas.
DSC06707-2
Vad står mr Byggmark och funderar på liften.
DSC06723
Alby ski team här, så känns som viss rivalitet för mig som huddingeåkare. Eftersom Botkyrkabacken är nedlagd verkar dom nu köra hårt här i Saas Fee, såg dom även senast.
DSC06725
Misstajmad fokus, men ändå lite coolt resultat.
DSC06510

DSC06517
Bor på Hotel Alpina, skönt ställe som ligger nära liften men också är grymt med sin lilla plan och gräsmatta. Perfekt för roliga fysaktiviteter.
DSC06520
Så som innebandy utomhus härom dagen.