Perfekt tajming

Med rubriken menar jag inte riktigt dagens tajming på GS laggen, där måste jag jobba vidare lite, går alldeles för rak linje och måste jobba med att lämna plats och våga jobba igenom skidorna på ett bättre sätt. Vi var alltså tillbaka efter vila och körde GS idag.

Tajmingen handlade mer om att våra två planerade vilodagar som föll ut på bästa sätt, liftsystemet var nämligen stängt under dessa dagar, men lagom tills idag var solen tillbaka.

Måste även pass på att uppmärksamma er om ett projekt Matilda tillsammans med några andra nära vänner har jobbat på under en längre tid och som idag lanserade. En sida för att göra det lättare för säsongspersonal och arbetsgivare att hitta varandra. Riktigt intressant. Så om du är sugen att säsonga, spana in Explore Your Passion.
Skärmavbild 2013-09-10 kl. 17.31.41
Jag var med på projektet från början som webansvarig, men blev sedan snällt petad längs vägen. Nu kan jag endast stoltsera som bildansvarig då det är min bild/jag som pryder bakgrunden, alltid något:) Skämt och sido, logga in och dela ditt CV
DSC06931
Matts under dagen GS, körde en folowcam sista friåket jag gjorde.
DSC06921
Ännu en höger från Matts. Matts som för övrigt är med i Nordica teamet denna säsong och grejerna ser ut att funka riktigt fint för honom. Blir intressant att följa framåt.
DSC06934
André försöker instruera Brolle och Mario hur en GS sväng ska gå till.
DSC06943
Mackan och Matts klar för dagen!
DSC06761
Axel under styrkepasset innan vilodagarna. Han kör på med riktigt skön teknik, här frivändning.
DSC06758
Som han möter upp djupt och fint. Skönt utegym by the way!
DSC06785
Vilodag och pingis, körde på lite rundpingis som var sjukt länge sedan.
DSC06828
Andra vilodagen och lätt aktivering, Matts visar prov på sin kroppskontroll.
DSC06794

DSC06799
Jens är inte sämre!
DSC06842
Rullen, en riktig räddare för stela muskler.
DSC06832
Skönt häng! Axel på cykeln och Jens hänger sig själv i bänken…
DSC06836
Bästa investeringen i laget, förra året gick vi ihop och köpte in denna maskin som vi alltid har med på hotellen. Förutom att vi nu har bra kaffe så skapar det även ganska trevligt häng på physiorummet som nu även är kafferum.
DSC06838
Kaffehäng!
DSC06844
Var detta jag la timtals med tid på under vilan. Jag är ganska ordningsam av mig, men av någon kostig anledning är det kaos på diskarna. Jag har inte riktigt hitta något bra/efektivt system att spara bilder.