Skada på Jens!

Allt var inte riktigt tip top som ja skrev igår. Som ni säkert läst under dagen så kraschade Jens under gårdagens träning och fick smärtor i knät, så han flögs till närmsta sjukhus för undersökning och sedan vidare till Sverige där han gjorde en MR idag. Ville inte nämna det innan vi visste hur det var med honom. Tyvärr kom beskedet att det var korsbandet som rykt, så riktigt tråkiga nyheter. Är alltid väldigt trist med skador, extra trist när det drabbar en lagkamrat och kompis, men det är tyvärr en del av sporten. Jens kommer vara saknad under vintern i alla fall, men jag är säker att han är tillbaka på nolltid…

Idag rullade det vidare med GS träning, bitvis helt ok, men i helheten är det inte riktigt där ännu.
DSC06865
Man kan inte klaga på hur dom tar hand om skador här i alla fall, 10min senare landa det en Heli som satte ner mitt i backen.
DSC06896

DSC06977
Nya tag idag! Hade riktigt tur med dimman som låg över backen när vi kom men lätta snabbt och sedan höll sig borta lagom tills vi var klara.
DSC06986

DSC06992
Hans ser ut att imponera på tyskarna med sin fartställning.
DSC07013

DSC07016-3
Mackan uppe på start med molnen farligt nära att dra in igen.
DSC07030-3
Mackan in action