När motivationen tryter!

Satt och tog en kaffe härom dagen och läste lite tidningar och hitta en ”intressant” artikel i Bicycling angående varningstecken när man inte ska träna. Se bild nedan med punkt 4 och 5. Om jag skulle följa dessa skulle jag inte få mycket träning gjord. Var ju inte precis som det kändes toppen igår eftermiddagen när jag skulle dra igång ett intervallpass, med ett benpass och boxpass i kroppen. Kroppen kändes minst sagt tung, motivationen desto värre, men med mycket vilja genomförde jag passet och först efteråt kändes det bra. Efter devisen nedan, skulle jag då avbrutit passet innan det ens börjat. Självklart ska man lyssna till kroppen och våga avstå pass om du känner dig för tung, men detta låter mer som undanflykter för att slippa träna. Kör hårdare en så!
DSC07139

F23B4583
Tänkte bjuda på en skönhetsbild från i söndagskväll… Fick en surfbräda upp i ansiktet och hade en jäkla tur att det endast slutade upp med en golfboll i pannan.