Fystest

Var ute på Bosön och körde fystester igår, som vanligt riktigt jobbigt och alltid lite nervöst att få ut på papper hur träningen varit. Är inte mega nöjd med testet, men skapligt då det såg bättre ut på många punkter jämför med i våras, men jag hade hoppats på större skillnad…Dock var värdena redan på bra nivå i våras så svårt att göra någon extrem skillnad, då skulle jag behöva fokusera enormt på konditionsträning och det är inte riktigt nödvändigt.

Testet består av ett tröskeltest för att få ut pulszoner. Starta på typ 10km/h och sedan var 4:e minut höjs hastigheten tills man fått ut värdena. Sedan kliver man av några minuter och skakar benen innan man kliver på igen för ett maxtest där du springer så tills du stupar. Jag har senaste gångerna kört på en hastighet av 16km/h och varje minut höjs bandet 0,5grader. Jag tog mig nu precis över 7min och 3,5graders lutning innan jag fick vika mig. Detta är något ni kan testa själva, tror dock inte det är alla band man kan ställa i halva grader. Men testa och kör hårt! Är själv lite sugen att specifikt köra just detta test som pass några ggr framåt, känns som man borde kunna bli ganska mkt bättre på kort tid i hur långt man kan springa. Kan vara hyfsat intervallpass om man även orkar köra fler ggr:)
Untitled-11
Är allt annat en skönt att springa med masken, känns som man inte får upp allt syre man behöver.
Untitled-4
Tog mig inte hela vägen till 100% vilket får anses som svagt. Måste jobba på pannbenet! Har mät upp typ 181-182 som mest innan, så ganska låg maxpuls har jag.