Turen fortsätter

Vi har lite stolpe med våra läger en så länge i höst (oj, nu kommer det skita sig rejält framåt efter jag skriver så här.). Men hittills har vi typ inte haft en dålig dag, vilket gjort att vi fått ut mycket åkning och dagar, Riktigt skönt att känna att man ligger i fas och inte behöver stressa över inställda dagar.

Stelvio nu var inget undantag, sol och skapligt underlag. Karaktären på backen i Stelvio är mot det flackare, väldigt flack för att vara mer exakt. Något tränarna haft i planen kunde vara nyttigt för oss i både slalom och GS under denna period. I GS är det verkligen nyttigt att i låga farter få jobba med dom långa skidorna, man måste vara exakt i arbetet för att få runt och få fart på skidorna. I slalomen är det även perfekt att få öka upp tempot och veva lite flackåkning.
DSC07239

DSC07245

DSC07256

DSC07261