Träning och hockey

Håller på att packa väskorna igen, är på väg ner mot Hintertux imorgon. Såg på Jons blogg att vädret verkar ha vänt och att det idag så riktigt fint ut där nere nu efter några dagars storm, hoppas på samma när vi kommer.

Dom gånger när jag är i Sthlm springer bara tiden iväg, så mycket som ska hinnas med,har dock hunnit med några bra tränignspass men hållt mig till ett om dagen senaste dagarna. Vill känna mig lite fräsch tills lägret börjar.
DSC07386
Gårdagens träning, intervaller. Dum som kör inomhus i fina höstvädret, men tycker det är smidigt att köra 4min på löpband. Körde 4min, 1min vila, 4st
DSC07392
Och sedan bytte till rodd där jag mer gick all out på intervallerna och körde 4st 500m. Satan va jobbigt det blir.
DSC07394

DSC07399
Hockey igår! Inte helt fel med allsvenskt på hovet.
DSC07401
Gick tillsammans med Oscar Scherlin och Mackan Löwgren
DSC07410
Kört mage i ryggställningen senaste passen. Blir fint utstäckt och ett jäkla drag över hela registret!
DSC07413

Ska bli skönt att få lite åkning i kroppen igen.