Monaco

Vi bröt lägret i Hintertux i förtid pga av mera dåligt väder som var på ingång. Är nere i Monaco och laddar batterierna. Hade tänkt bjuda på ett inspirerande gympass idag men glömde ju självklart minneskortet i datorn, vilket kanske var lika bra, Hade en liten motgång under eftermiddagen som knäckte mig mentalt, bestämde mig dock för att ändå dra till gymmet för att rensa huvudet på negativ energi. Huvudet blev betydligt bättre, men jag slet svårt för att få upp vikterna så inget toppenpass och riktigt dåligt tryck i kroppen. Nya tag imorgon!

Så istället för träningsbilder, får ni min lunchvye.
F23B5418
Har ett grymt salladsställe som jag kör hårt på nu. Inte fel att köpa med och sitta nere i hamnen.
F23B5412
Är större och bättre än den ser ut.
F23B5417
Undra ifall hamnavgiften är dyrare än båten… Känns som seglaren hamnat lite fel.
F23B5422

F23B5426
Oväder på väg in.