400 intervaller och tung core

I skrivande stund känns mina vader som två tegelstenar. Är sedan löpturen härom dagen som fortfarande sitter i och dagens intervaller var tydligen inte mirakelkuren dom behövde. Direkt när jag inte sprungit lika kontinuerligt under en period, som nu när vi åker skidor, så kan vaderna ta så sjukt med styrk när man väl kör hårdare pass. Jag har verkligen staplat runt senaste två dagarna.

Körde i alla fall 400m intervaller idag följt av några tunga core övningar.
8st 400m där jag låg mellan 68-75sec. Beroende på hur snabbt jag springer så låter jag klockan rulla till närmsta hel/halv och lägger sedan på en minuts vila. Så om jag springer 75 så får jag vila 75sec, om jag springer 68 få jag vila 82sec osv. Efter 4st la jag på 2min vila… Gick ok, känner sig dock inte som en superspänstig löpare när vaderna halvkrampar.
F23B5555
Låg och nötte på rullen inför passet för att mjuka upp dom. Hjälper men är inte skönt.
F23B5560
Jag sa ju det, att jag inte kände mig så spänstig…
F23B5561
Vanliga raka sit-ups men med lite vikt, 15kg.
F23B5564
Ryggresningar med drag.
F23B5566
Brukar köra tyngre, det här vara bara uppvärmning… Eller det såg faktiskt ganska tungt ut.
F23B5570
Jag har ett ganska bra men fult fighting face, men som någon sa, om man är snygg på gymmet så tar man inte i.
F23B5573
Strech däremot, där kan man se snyggare ut.
F23B5575
Om ni lagt märket till skorna så är det ett par Adidas boost som jag fått av en snäll kompis, så ingen sponsor grej och därmed helt objektiv, vilket fall galet sköna skor. Köpläge på dom!