Kaos

Senaste två dagarna kan sammanfattas med lite kaos. Vi anlände till Stubai i förrgår och kom upp till magiskt fint vinter väder, dock var underlaget där vi hade våran planerade träningslinje under all kritik, tryckte lätt ner staven en halvmeter ner i snön. Det som hade lovats från anläggningen sida att trycka undan all nysnö som kommit hade tydligen inte gjorts så blev trots vädret en dag utan träning. Några friåk och sedan ner för att lägga ny plan och hitta nytt ställe….

Så imorse rulla vi över till Sölden i förhoppning att få ut något bättre. Är rätt mycket WC lag här för tillfället då det är träning i racehanget, dock inte helt lätt att få komma in där. Så vi har skickat in våra hetaste GS grabbar Matts och André med tyska laget så dom ska kunna dunka några dagar inför racet. Den mer slalom inriktade delan av laget, Jag, Mackan, Bäck stod dock lite utan träning ett tag innan Malung skidgymnasie tog emot oss och erbjöd träning. Till en början var det väl inte riktigt optimalt och vad man kunnat hoppats på, flackt, mjukt och ganska mycket folk. Detta medan man såg resten av WC-lagen ligga och dunka nere i WC- hanget. Lite frustrerande….

Men sen ordna det upp sig, Malung drog fram ett litet Ess ur rockärmen och fixade en lina sista timmen nere i hanget där vi även kunde hänga på. Så framåt 14-tiden fick vi till slut ett riktigt bra slut på en lång dag och hann vi känna på 3 svåra men lärorika åk där. Branten där är svårare än det ser ut. Så tack Malung för en bra dag!
DSC07783
Stubai igår
DSC07769
Kraftiga vindbyar
DSC07754
Kan man klaga när det ser ut så här…
DSC07786
Lämnade Stubai tidigt imorse
DSC07789
Härligt med lite frost på rutorna
DSC07791
På väg upp mot Sölden
DSC07798
Fina förhållanden i racebacken
DSC07811
Och skapligt väder i allmänhet